TOP termékek

A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék

A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék
A - Waltham hálós rakásolható tárgyalószék

Waltham rakásolható tárgyalószék méretei és adatok:

Teljes magasság: 85 cm
Ülésmagasság:  47 cm
Teljes szélesség: 57 cm
Ülésszélesség: 45 cm
Ülésmélység: 48 cm
Karfamagasság: 64 cm
Garancia:  12 hónap
Állapot: Szerelt
Szállítás: GLS, ajánlatkérés
Megnevezés: Waltham hálós tárgyalószék
Teherbírás: 110 kg
Kárpit: Fekete háló, fekete kárpit

 

Készletinformáció: Waltham tárgyalószék készletről rendelhető.

 

A Waltham hálós háttámlájú rakásolható tárgyalószék karfával kényelmes és praktikus ülőalkalmatosság, amely ideális választás tárgyalótermek, konferenciatermek, irodák és várótermek számára.

A Waltham hálós tárgyalószék magas minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartamra tervezett. A szék tartós fémváza biztosítja a stabilitást és a megbízhatóságot, és akár 10 szék magasba rakható egymásra, amely nagymértékben segíti a tárolást és a rendszerezést, ha azokat nem használják. A karfák segítik az ülőpozíció kényelmes fenntartását és csökkentik a testi fáradtságot.

A Waltham hálós háttámlájú rakásolható tárgyalószék stílusos megjelenése és praktikus kialakítása révén könnyen illeszkedik a modern irodák és várótermek bármilyen környezetébe. A könnyű és praktikus szerkezetének köszönhetően könnyen mozgatható és telepíthető bármilyen helyszínen.

Ha egy stílusos és kényelmes tárgyalószéket keres, amely megfelel a modern irodák és várótermek igényeinek, akkor a Waltham hálós háttámlájú rakásolható tárgyalószék karfával a megfelelő választás.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
45 120 Ft (35 528 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Waltham hálós irodaszék részletes bemutatás:

 

A Waltham rakásolható tárgyalószék fekete hálós háttámlával. Sztenderd 4 lábas koncepció, melyek krómozott acél vázúak. Karfája műanya, támfelülete szintén. Ülőlapjának kárpit típusa: mesh. Waltham tárgyalószék statikus teherbírása 110 kg., illetve rakásolható, mely nagy előny abban az esetben, ha rendszeresen mozgatják őket, vagy szállítják. Formavilága modern, fiatalos, illetve hálós háttámlájának köszönhetően szellős, és nyáron nem izzad bele a hátunk a háttámlába.

 

Tárgyalószék kiválasztása

A tárgyalószékek azok a termékek, melyeket nem csupán mi, hanem ügyfeleink is látnak/használnak. Így fontos odafigyelni a kényelemre és a vizualitásra. A tárgyalótermünk cégünket minősíti, így mi úgy gondoljuk, hogy nem célszerű a legolcsóbb megoldás mellett lehorgonyoznunk. Nyilván ha anyagilag, vagy egyéb okokból nem szeretnénk drága széket választani, úgy vannak köztes megoldások, ahol kiváló ár/érték arányban találunk nekünk ideális terméket. Általában a tárgyalószékek szánkótalpasak, vagy pedig 4 lábúak, ritka esetekben szokták görgőnélküli gázliftes székeket választani a forgólódás, macerás rendezés, illetve a magas háttámla miatt. Így mi most a fix lábú székekről beszélünk a cikkben.

A tárgyalószék kényelme

A tárgyalószékeknek nem kell a forgószékek kényelmével szolgálniuk, mivel átlagosan 1-2 órát ülünk bennük csupán.  Sokszor bele se gondolunk, hogy például az ülőfelületnél ha nem megfelelő széket választottunk, akkor a térdhajlatnál a lábunkat a kemény fapalást (ami megtalálható a szivacs alatt) kilóg a szivacs alól, és irritálja, "vágja" a lábunkat. Sokszor pár hónap rendszeres igénybevételnél a szivacs veszít tartásából, és így a lábunkat folyamatosan bátja a szék széle. Ennél még diszkomfortosabb megoldás a szivacsozás nélküli szék, mely még az ülepünket is rövid idő alatt irritálni kezdi. Pro tipp: vastagon szivacsozott, lábhajlatnál görbülő tárgyalószéket válasszunk.

Szintén emelkedik a komfortérzetünk ha karfás tárgyalószéket veszünk igénybe, mivel a karjainkat sokkal kellemesebben tudjuk pihentetni, és nem kell az asztalra előrehajolva könyökölnünk, vagy keresztbetett kézzel résztvennünk a megbeszélésen. Mindemellett egyébként komoly egészségügyi okai is vannak a karfáknak. A könyöklésnek hála csökkentjük vállunkat érő terhelést, mivel a testünk súlyának egy részét áthelyezzük a könyökünkre és az alkarunkra. A váll-öv részét képezi a nyakunk is, így tehát a karfával csökkentjük a nyakon elhelyezkedő terhelést is. Általában a nívósabb és jó ár/érték aránnyal rendelkező várótermi székek és tárgyalószékek is karfával szereltek pont ezen okok miatt, sőt, forgószéket nagyjából nem is tudunk karfa nélkül vásárolni, mivel a karfák szinte kötelező elemei a kényelmes irodai székeknek.

 

Telekárpit VS. hálós háttámlájú tárgyalószék

Sokan keresnek egyre gyakrabban hálós háttámlájú forgószéket, irodai széket. Ez annak köszönhető, hogy a hálós koncepció rugalmasabb struktúrájának köszönhetően kellemesen veszi fel az alanyának a vonalait, így kényelmesebb érzetet nyújt. Sokan tartanak a hálós háttámlától félve, hogy az könnyen szakad. Nekünk egyébként eddig zéró panaszunk érkezett hálós termékeinkre, tehát valójában az esetleges szakadást a nem megfelelő használat okozhatja. A telekárpitos termékeknél viszont bővebb a választék, illetve magasabb árfekvésben a kényelemérzet szinte azonos.

 

A hálós tárgyalószékek mellett viszont a modern formavilág, illetve a "szellős" megjelenés is felhozható érvként. Így mi inkább azt javasoljuk, hogy telekárpit és háló tárgyalószék választásánál inkább a cég profiljába jobban illő stílust válasszák. A fotó szereplő tárgyalószékünk: Donatello.

 

4 lábú szék VS. szánkótalpas tárgyalószék

A szánkótalpas székek általában rugalmasabbak, így egy pici lengés tapasztalható meg használat közben. Hajlított csővázzal rendelkező székek, melyek a modern tárgyaló és étkező székek ismert szerkezete. Ennek előnyei, illetve hátrányai is vannak. A hátrányai azok, hogy bosszantó lehet, hogy valaki rendszeresen rugózgatásra használja a széket, ami egy megbeszélésen könnyen kizökkenthet, zavarhat bennünket. A szerkezetének köszönhetően számos modern formavilágot találunk a kategóriában, viszont a nívos megjelenésnek ára is van: kevésbé terhelhető (maximum 100-110k-ig javallott a használatuk).A szánkótalpas székeket általában elegánsabbnak titulálják a négylábú székekkel szemben, így ha a tárgyalószoba eleganciáját szeretnénk fokozni, akkor a szánkótalpas székekkel ezt könnyen megtehetjük. Mi külön kategóriákra bontottuk a szánkótalpas tárgyalószékeinket és a hagyományos tárgyalószékeinket.

Szánkótalpas Aria tárgyalószék

Rakásolható tárgyalószékek

A rakásolhatóság sok esetben fontos. Ez ugye főleg azokban az esetekben egy fontos kritérium, amikor változó mennyiségű személy vesz részt a megbeszéléseken, és sokszor kell kibővíteni a termet több tárgyalószékkel. Mivel tudjuk, hogy ez is sok-sok cégnek fontos kritérium, így mi összegyűjtöttük azokat a termékeinket egy külön kategóriába, amelyek rakásolhatóak. A rakásolhatóságnak is sajnos ára van: A székek szélesebbek, így kevesebb széket tudunk azonos területre helyezni, mintha nem ralásolható széket választanánk.


 

Adatok
Teherbírás
110 kg
Ülésmagasság
47 cm
Ülésmélység
48 cm
Ülésszélesség
45 cm
Magasság
85 cm
Szélesség
57 cm
Cikkszám
A_Waltham