TOP termékek

5 szintes forgó állvány (Forgatható irattartó állvány A/4)

5 szintes forgó állvány (Forgatható irattartó állvány A/4)
5 szintes forgó állvány (Forgatható irattartó állvány A/4)

5 szintes forgó irattartó állány Az iratrendező oszlop egy forgóvillán áll, golyóscsapágyazás révén könnyen forgatható. Az állítható magasságú talpak segítenek az iroda talajának egyenetlenségeinek kiegyenlítésében.

 

A forgó iratrendező kapacitása 144 db.A szekrény súlya a vázra nehezedik, ez biztosítja a stabilitást. A szekrény polcai laminált bútorlapból készülnek műanyag élekkel. Az iratrendezők kicsúszását megakadályozó műanyag élek 3 mm magasak. Egy szinten 24 iratrendező tárolható, szintenként 60 kg-os terhelhetőséggel. Az iratrendező mappák nem részei a tárolónak, de igény esetén arra is tudunk árajánlatot adni.A forgó irattartó 80 x 80 cm-es alapterületű, és 200 cm magas.

 

A szekrényt lapraszerelt állapotban szállítjuk. A szerelési útmutató alapján azonban könnyű összeszerelni. Mennyi helyet spórolhat a forgó iratrendező használatával? Eláruljuk: nem keveset. A forgó iratrendező kapacitása 144 db. Ezt a mennyiséget, ha összehasonlítjuk egy hagyományos szekrénnyel, akkor 200 cm széles szekénybe férne csak el ennyi dosszié.

 

Kisebb forgatható irattartó állványra van szüksége? Ha nincsen szüksége ilyen nagyméretű forgatható irattartó állványra, természetesen abban az esetben is tudunk segíteni Önnek. Kínálatunkban 3 és 4 sor magas állványok is megtalálhatóak. 


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Szállítási idő :
15 nap
További adatok
Adatok
Cikkszám
642
Kiegészítő termékek