TOP termékek

4 szintes forgó állvány (Forgatható irattartó állvány A/4)

4 szintes forgó állvány (Forgatható irattartó állvány A/4)
4 szintes forgó állvány (Forgatható irattartó állvány A/4)

4 szintes forgó irattartó állány Az iratrendező oszlop egy forgóvillán áll, golyóscsapágyazás révén könnyen forgatható. Az állítható magasságú talpak segítenek az iroda talajának egyenetlenségeinek kiegyenlítésében. A forgó iratrendező kapacitása 96 db.A szekrény súlya a vázra nehezedik, ez biztosítja a stabilitást.

 

A szekrény polcai laminált bútorlapból készülnek műanyag élekkel. Az iratrendezők kicsúszását megakadályozó műanyag élek 3 mm magasak. Egy szinten 24 iratrendező tárolható, szintenként 60 kg-os terhelhetőséggel.

 

A forgó irarratároló állvány alapesetben fix tappancsokkal szállítjuk, de igény esetén görkőkkel ellátva is tudjuk szállítani. Ennek költsége + 3.000 Ft + 27 % ÁFA, bruttó 3.810 forint. Az iratrendező mappák nem részei a tárolónak, de igény esetén arra is tudunk árajánlatot adni.

 

A forgó irattartó 80 x 80 cm-es alapterületű, és kb. 160 cm magas. A szekrényt lapraszerelt állapotban szállítjuk. A szerelési útmutató alapján azonban könnyű összeszerelni. A forgó irattartó állvány futárszolgálattal sajnos nem tudjuk küldeni.

 

Kisebb forgatható irattartó állványra van szüksége? Ha nincsen szüksége ilyen nagyméretű forgatható irattartó állványra, természetesen abban az esetben is tudunk segíteni Önnek. Kínálatunkban 2 és 2 sor magas állványok is megtalálhatóak. 


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Szállítási idő :
15 nap
Szekrény szélessége :
810 mm
Szekrény mélysége :
405 mm
Szekrény magassága :
890-2370 mm
További adatok
Kiegészítő termékek