TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

LUX fémlábas Vénusz irodabútor képgaléria

LUX fémláb kialakítása a Vénusz irodabútor családnálValami különleges, fémlábas asztalt keres irodájába? Akkor biztosan teszeni fog Önnek  Vénusz irodabútor család legelegánsabb tagjai, a LUX fémlábas íróasztalok, operatív munkahelyek, valamint a vezetői asztalok és fémlábas tárgyalóasztalok bőséges választéka. És természetesen mindezekhez még társul a sokféle választható bútorlap szín is. Így tényleg egyszerű berendezni egy elegáns irodát!

Ráadásul az AVA fémláb nemcsak eleganciát, hanem rendezetsséget is kínál Önnek. Hiszen a lábszerkezet burkolata levehető, így azon belül rejtetten lehet elvezetni a kábeleket, amik az irodai munka elmaradhatatlan kellékei. A kiemelkedő stabilitás érdekében a lábszerkezetet egy masszív fémcsatorna köt össze, így ebben elhelyezheti a szükséges csatlakozókat, elosztókat is. Ráadásul a lábak alja szintezőcsavarokkal vannak ellátva, így egyenetlen padló esetén is be lehet állítani, hogy ne billegjen. És mindezek mellet az elegáns LUX fémlábak ezüst és fekete színben is rendelhetőek.

És mindezek mellet ezeknek az irodai bútoroknak van még egy nagy előnyük: a rövid, kb. 2 hetes szállítási idő. Ha szeretné Ön is megismerni, megnézni ezeket a LUX fémlábas íróasztalokat, látogasson el webáruházunkba, ahol minden asztalról részletes leírást, méreteket, és természetesen aktuális árakat talál.

Megnézem a webáruházban >>

 

LUX fémlábas irodabútor képgaléria

Ha már nem tud személyesen eljönni bemutatótermünkbe, szeretnénk Önnel jobban megismertetni az elegáns LUX fémlábas Vénusz irodabútor családunkat. Ezért összeállítottunk egy képgalériát, ahol kényelmesen át tudja nézni, hogyan is néznek ki a Vénusz irodabútor asztalai. Csak kattintson a képre, és máris nézheti kinagyítva, vagy lapozgathat közöttük kényelmesen.

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu