Vénusz laplábas irodabútorok részletes bemutatása

Vénusz laplábas asztalok, íróasztalok, tárgyalóasztalok

Az immár klasszikussá vált Vénusz irodabútor kedvelt megoldása. A hagyományos, bútorlapból készült lábszerkezet klasszikus megjelenést biztosít az íróasztaloknak, operatív munkahelyeknek. A Vénusz laplábas asztaloknál az asztalok lábai 28 mm-es vastagságú anyagból készülnek, ami nagy stabilitást biztosít az asztalnak. A lábszerkezetet egy szintén 28 mm vastag merevítő lap köti össze. A Vénusz laplábas íróasztalok készülhetnek színazonosan, vagy más színekkel kombinálva  is.

Az asztalok sokféle formában és színben készülnek. De a kínálatunkban talál sarkos, vagy kerekített asztalokat is. Ezekhez a laplábas íróasztalokhoz, számítógépes munkahelyekhez jól illeszkednek a standard fiókos konténerek, így kényelmes irodai környezet alakítható ki belőlük. A laplábas asztalok teljes kínálatát, méreteit és aktuális árait megtalálja az oldalunk webáruház részében.

Vénusz laplábas asztalok teljes választéka a webáruházban >>

Vénusz irodabútor laplábas asztalok bemutatása

Vénusz laplábas asztalok műszaki leírása Vénusz laplábas íróasztalok képgalériája

Vénusz laplábas asztalok műszaki leírása

Vénusz laplábas íróasztalok képgaléria

Vénusz irodabútorok fiókos konténerei

Vénusz laplábas íróasztalok katalógusa

Vénusz irodabútorok fiókos konténerei

Vénusz laplábas asztalok műszaki leírása

Vénusz laplábas irodabútorok műszaki leírásaAz asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok és a lap lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva.

Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az elrendezési lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban), tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különbözõ kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé.

Az asztal toldatok csőlábbal készülnek, szintezhető kivitelben. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérőjû kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat.

 

Vénusz laplábas íróasztalok képgaléria 

Vénusz lálblábas íróasztalok képgalériaA laplábas bútorok magyarország egyik kedvenc irodabútor családja. Kedvező árukkal és a rövid szállítási idő tette igazán kedveltté őket. Ezért szeretnénk részletesen is bemutatni Önnek a Vénusz laplábas íróasztalokat.

Igyekeztünk minél több információt egyhelyre összegyűjteni, hogy könnyen áttekinthesse a bőséges elemválasztékot, és a sokféle bútorozási megoldást. Ezért a részletes leírások, letölthető katalógusok mellett ajánlunk Önnek egy képgalériát is, ahol pár gyakori asztalösszeállítást szeretnénk bemutatni. Ennek segítségével könnyebben el tudja dönteni, hogy ezek a laplábas íróasztalok hogyan mutatnának az Ön irodájában.

Vénusz laplábas íróasztalok képgaléria >>

 Vénusz laplábas íróasztalok katalógusa

Vénusz laplábas irodai asztalok katalógusa

 

Szeretné könnyen és egyszerűen áttekinteni a Vénusz irodabútorok asztalait? Ennek érdekében összeállítottunk egy letölthető PDF katalógust, amiben megismerjeti az összes asztalformát, kialakítást, valamint az asztalok méreteit is. De megtalálja az asztalok kódszámát is, aminek a segítségével a webáruház részben könnyen megtalálja a keresett íróasztal, számítógépes munkahelyet, és így azonnal megismerheti az aktuális árát is.

Vénusz laplábas irodai asztalok katalógus letöltése >>

 

 

 

 

Vénusz irodabútorok fiókos konténerei

Vénusz irodabútorok fiókos konténerei

 

A Vénusz irodabútorok asztalaihoz sokféle fiókos elemet kínálunk. Használatukkal a sűrűn használt katalógusok, munkához szükséges segédletek mindig kéznél lesznek. De természetesen az íróeszközeit is kényelmesen tudja tárolni bennük. A fiókos konténerek asztalmagas, illetve asztal alatti kivitelben is készülnek. De talál közöttük függőmappás megoldásokat, valamint fém belsővel készült tároló elemeket is. Bármelyiket is választja, minden esetben központi zárral és biztonségi kulccsal vannak felszerelve a konténerek.

Vénusz irodabútorok konténerei a webáruházban >>

 

 

 

Vénusz konténerek műszaki leírása

Vénusz irodabútor család fiókos konténereiA konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatók. Alapvetõen két rendszerben készülnek: fémfiókkal és fafiókkal. Minden konténer központi zárral ellátott. A szélességi méret minden típusnál 432 mm. Magassági méretek: 418 mm, 507 mm, 594 mm és asztal magas, azaz 684 mm. A magassági méret nem tartalmazza a görgők méretét. A tetőlap mélysége 573 mm, az asztal magasságú konténerek esetén 624 mm és 804 mm. Lehetnek végig fiókosak, ill. részben vagy egészben függesztõ regisztertárolósak. Egyes típusok írószertartós kialakításúak.

A konténerek négyféle anyagvastagságú mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal válik térbe állíthatóvá. A tetõlap 28 mm, az oldalak, a fiókelő és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerû élléc található. Fafiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez, regiszterfióknál fiókfenék nincs. A fiókok görgős fém fiókcsúszón mozgathatók. A fém fiók golyós acélteleszkópon, a regiszterfiók teljes kihúzású golyós acélteleszkópon siklik. A konténerek alatt található görgő magassága 54 mm, asztalmagas konténer alatt 65 mm.

 

Vénusz laplábas íróasztalok szekrényei

Az asztalokhoz tökéletesen illeszkednek a Vénusz irodabútorok irattároló szekrénye is, hiszen mind anyagukban, mind színükben és természetesen stílusukban is megegyeznek. Ezek között a szekrények között talál ajtós, üvegajtós, tolóajtós, redőnyös, és nyitott változatokat, valamint többféle magasságú és szélességű szekrény elemet is. A Corner fémlábas íróasztalokhoz illeszkedő szekrények teljes választékát, méreteit és aktuális árait megtalálja a webáruházunkban.

Irattároló szekrények teljes választéka >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan szólíthatjuk?
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Vénusz irodabútor kiválasztása
Extend irodabútor kiválasztása
Színválasztással kapcsolatos
Szállítási idővel és szállítási móddal kapcsolatos
Mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatos
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos
Garanciával, használattal kapcsolatos
Az Ön kérdése részletesen
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most egyszerűen

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várom kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.

Tóth Gábor - Vénusz irodabútor webshop

 

Tóth Gábor
Vénusz Irodabútor Shop ügyvezető
Telefon: +36 30 943 6519
Email: tothgabor@gmail.com

 

TÉ 96 Bt. Irodabútor és irodaszék Bemutatóterem

TÉ 96 Bt. Irodabútor Studió
Bemutatóterem

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(volt Agrikon telephely)


GPS: É46.8888899  K19.6990999
Google plus codes: VPQ2+G7 Kecskemét

Irodabútor bemutatóterem nyitva tartása

hétfőtől - péntekig 8.00 - 12.00 óráig

Gyors elérhetőségek

Irodabútor: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
Székáruház: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
SzékSzerviz: +36 76 417 732, +36 30 760 2655

Cégadatok
Adószám: 20501211-2-03
Cégjegyzékszám: 03-06-105977
Cégbejegyzés: Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság

 

net-plaza.hu