Vénusz íróasztalok képgalériája

Vénusz irodabútorok képgaléria

 

 

Szeretnénk bemutatni Önnek a Vénusz irodabútorok különböző változatait. Ezért készítettünk egy képgalériát, ahol a sok fotóval egyrészt megismerheti, hogy az egyes változatk, mint a Vénusz laplábas asztalok, AVA fémlábas asztalok a LUX fémlábas asztalok, valamint a CORNER fémlábas asztalok hogyan néznek ki a valóságban. Másrészt ezekkel a fotókkal igyekszünk ötleteket adni arra is, hogy az egyes Vénusz irodabúto asztalokat, szekrényeket hogyan lehet egymással kombinálni.

Hiszen a Vénusz irodabútoroknál a lényeg, hogy minden elem önállóan rendelhető, így Ön dönti el, milyen kombinációt állít össze belőlük. További segítségként még egy letölthető PDF katalógust is adunk Önnek.

 

 

 

 

Vénusz íróasztal változatok

 

Vénusz laplábas íróasztalok képgalériája

Íróasztal képgaléria AVA fémlábbal

Íróasztalok laplábbal

A Vénusz irodabútorok egyik legkedveltebb megoldása a laplábas kivitel. Rendkívül strapabíró megoldás.

Képgaléria megtekintése >>

 

Íróasztalok AVA fémlábbal

A fémlábas megoldások alapdarabja. Kétféle színű fémláb, illetve a kábelek elrejtéséhez levehető kábelcsatorna jellemzi.

Képgaléria megtekintése >>

 Vénusz irodabútor kégaléria LUX fémlábakkal

 Vénusz irodabútorok CORNER fémlábbal

Íróasztalok LUX fémlábbal

Elegáns megoldást kínálnak a LUX fémlábak. Íves kivitel, valamint kivehető kábeltakaró elemek teszik nemcsak széppé, hanem jól használhatóvá is ezt a fémlábat. A fémláb ezüst és fekete színben is elérhető, így sokféle környezetben is jól mutat.

Képgaléria megtekintése >>

Íróasztalok CORNER fémlábbal

Ez a fémlábtipus könnyed, moderm megjelenést biztosít az asztaloknak. A sok helyen használt fém csőlábakhoz képest jelentős előnye, hogy a szögletes fémlábak egy fém kerettel össza vannak fogva, valamint összeköti őket egy fémgerenda is, amely ráadásul az asztallapot is merevíti.

Képgaléria megtekintése >>

 Vénusz és Extend irodabútorok képes katalógusa

 

 Vénusz és Extend irodabútorok katalógusa

Töltse le, lapozza át 12 oldalas katalógusunkat, amiben moder összeállításokat, tippeket és ötleteket is talál irodája berendezéséhez.

Képes katalógus megtekintése >>

 

 

net-plaza.hu