TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Tanúsítványok, elismerések

TÉ 96 Irodabútor Stúdió tanúsítványok, elismerések

A TÉ 96 Bt. 1996 évi megalakítása óta azt tartjuk szem előtt, hogy ne csak egyszerűen bútorokat és székeket értékesítsünk. Amit mi szeretnénk, hogy Vevőink, Partnereink részére jól használható és kényelmes irodai berendezéseket, munkatereket alakítsunk ki.

Ezért folyamatosan fejlesztjük a válalkozást, valamint szakmailag is képezzük magunkat. Ezt bizonyítják azok az elismerések, amiket munkánk során eddig is kaptunk.

 

Tóth Gábor
ügyvezető
TÉ 96 Bt. Irodabútor és irodaszék Studió

 

 

 

 

TÉ 96 irodabútor és irodaszék Stúdió elismerések, tanúsítványok

Kamarai Tanúsítvány

 

Kamarai Tanúsítvány


Munkánk során mindig igyekeztünk Partnereinknek, Vevőinknek a maximumot nyújtani. Ezért folyamatosan fejlesztjük és teszteljünk szolgáltatásainkat. A minőség fejlesztésért végzett munkánkat és teljesítményünket 2003-tól folyamatosan elismeri a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is.

 

Ezt igazolja az általuk kibocsátott Tanúsítvány is.

 

Megbízható cég tanúsítvány

 

Megbízható Cég Tanúsítvány


A tanúsítványt csak olyan vállalkozások nyerhetik el, amelyek az ügyfelek és az üzleti partnerek véleménye alapján hiteles üzletpolitikát folytatnak.

 

A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.

 

Digitálisan felkészült vállalkozás

 

Digitálisan Felkészült Vállalkozás


A Modern Vállalkozások Programjának célja, a hazai mikro-, kis - és középvállalkozások versenyképességének növelése, az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzésével.

 

A helyszíni felmérés során cégünk sikeresen megfelelt a program technológiai-műszaki követelményeinek, így megkaptuk az ezt igazoló sorszámozott tanúsítványt.

Színmester diploma

 

SzínMester Diploma


Színesen szép az élet! Ezért gondoljuk, hogy ideje kilépni a hagyományos, szürke és barna színű egyen-irodák színvilágából.

 

Hogy valódi segítséget nyújtunk a megfelelő irodabútor és irodaszék színének kiválasztásában, igazolja a SzínMester Diploma is.

Tóth Gábor lakberendezői bizonyatvány

Lakberendezői Bizonyítvány


Megalakulásunk óta azt tartjuk szem előtt, hogy ne csak egyszerűen bútorokat és székeket értékesítsünk. Amit mi szeretnénk, hogy Vevőink, Partnereink részére jól használható és kényelmes irodai berendezéseket, munkatereket alakítsunk ki.

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.