Az irodabútor családajaink íróasztalai, számítógépes munkahelyei és tárgyalóasztalai

Vénusz és Extend irodabútor családok asztalaiAz íróasztalok az irodaberendezés talán legfontosabb elemei. Sokféle igénynek és elvárásnak kell hogy megfeleljenek. Így legyenek sokféle méretben elérhetőek, hogy a berendezni kívánt iroda adottságaihoz alkalmazkodni tudjanak. Ugyanakkor legyenek sokféle formában elérhetőek, hiszen más asztal kínál egy hagyományos irodai munka, mást a számítógépes munkavégzés. És akkor még nem is beszéltünk a vezetői íróasztalok különleges formavilágáról, és a kisebb, nagyobb tárgyalóasztalok formai megjelenéséről. A nagy formai és méretbeli választék mellett az asztaloknak operatív munkahelyeknek ugyanakkor nagyon masszívnak és strapabíróaknak kell lenniük, hogy a napi akár 8-10 órás igénybevételt is bírják. 

Ezeknek az igényeknek tökéletesen megfelelnek a kínálatunkban megtalálható klasszikus Vénusz Irodabútor Család, valamint az új, Extend Irodabútor Család asztalai és tárgyalóasztalai is.

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

net-plaza.hu