TOP termékek

A - Lucia kárpitozott rakásolható szék

A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék

A legtöbbet eladott, legtöbbet használt kárpitozott, rakásolható tárgyalószék Magyarországon.

Garancia: 1 év

Szállítás: 1-3 hét

Teljes magasság:82 cm

Ülésmagasság:46 cm

Teljes szélesség:56 cm

Ülésszélesség:46 cm

Ülésmélység:41 cm

Teherbírás 110kg

Rakásolható

 

A Lucia rakásolható tárgyalószék egy modern és praktikus megoldás irodai tárgyalók, konferenciatermek vagy várótermek számára. A stílusos és könnyű kialakításnak köszönhetően könnyedén átrendezhető a helyiség, és könnyen tárolható, ha éppen nincs szükség rá.

A Lucia tárgyalószék kényelmes és tartós kialakítású. A szék kiváló minőségű, könnyű alumínium vázra épül, amelyet kifejezetten a tartósság és a hordozhatóság érdekében terveztek.

A rakásolható tárgyalószék kiváló választás olyan helyekre, ahol gyakran változnak az igények és fontos, hogy a székek könnyen tárolhatóak és mozgathatóak legyenek. Ez az ergonomikus és kényelmes szék biztosítja a stabil és biztonságos ülést, így a használóknak kényelmes lesz az egész napi ülés.

A szék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják az élettartamot és a tartósságot. A szék háttámlája hajtható és az ülésrész összecsukható, így a székek egymásra helyezhetőek, és könnyen mozgathatóak. Az ülőpárna kényelmes, tartós és könnyen tisztítható anyagból készült.

A rakásolható tárgyalószék tökéletes választás olyan helyekre, ahol a helytakarékosság és az egyszerű tárolás fontos szempont. A szék kiváló minőségű anyagokból készült, stabil és tartós, és biztosítja a kényelmes ülést és az ergonomikus testtartást.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
14 140 Ft (11 134 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Amennyiben kárpitozott fémlábas tárgyalószéket keres, ami egyszerű megjelenésű, olcsó szék, és emellett rakásolható is, akkor megtalálta a legjobb választást!

Ha fontos, hogy 3 év garanciával is rendelkezzen, ellenőrizze le az ISO kárpitozott tárgyalószékünket is: http://szeknetshop.hu/ISO-latogatoszek

ISO rakásolható tárgyalószék és a Lucia rakásolható tárgyalószék közötti különbség:

Az ISO rakásolható tárgyalószék szövetkárpitja és fém vázszerkezete erősebb, időtállóbb, emiatt is rendelkezik 3 év garanciával. A Lucia rakásolható tárgyalószék hibáival nem rendelkezik: Nem törik a háttámla és az ülőfelület sem.

 

Tárgyalószék kiválasztása

A tárgyalószékek azok a termékek, melyeket nem csupán mi, hanem ügyfeleink is látnak/használnak. Így fontos odafigyelni a kényelemre és a vizualitásra. A tárgyalótermünk cégünket minősíti, így mi úgy gondoljuk, hogy nem célszerű a legolcsóbb megoldás mellett lehorgonyoznunk. Nyilván ha anyagilag, vagy egyéb okokból nem szeretnénk drága széket választani, úgy vannak köztes megoldások, ahol kiváló ár/érték arányban találunk nekünk ideális terméket. Általában a tárgyalószékek szánkótalpasak, vagy pedig 4 lábúak, ritka esetekben szokták görgőnélküli gázliftes székeket választani a forgólódás, macerás rendezés, illetve a magas háttámla miatt. Így mi most a fix lábú székekről beszélünk a cikkben.

A tárgyalószék kényelme

A tárgyalószékeknek nem kell a forgószékek kényelmével szolgálniuk, mivel átlagosan 1-2 órát ülünk bennük csupán.  Sokszor bele se gondolunk, hogy például az ülőfelületnél ha nem megfelelő széket választottunk, akkor a térdhajlatnál a lábunkat a kemény fapalást (ami megtalálható a szivacs alatt) kilóg a szivacs alól, és irritálja, "vágja" a lábunkat. Sokszor pár hónap rendszeres igénybevételnél a szivacs veszít tartásából, és így a lábunkat folyamatosan bátja a szék széle. Ennél még diszkomfortosabb megoldás a szivacsozás nélküli szék, mely még az ülepünket is rövid idő alatt irritálni kezdi. Pro tipp: vastagon szivacsozott, lábhajlatnál görbülő tárgyalószéket válasszunk.

Szintén emelkedik a komfortérzetünk ha karfás tárgyalószéket veszünk igénybe, mivel a karjainkat sokkal kellemesebben tudjuk pihentetni, és nem kell az asztalra előrehajolva könyökölnünk, vagy keresztbetett kézzel résztvennünk a megbeszélésen. Mindemellett egyébként komoly egészségügyi okai is vannak a karfáknak. A könyöklésnek hála csökkentjük vállunkat érő terhelést, mivel a testünk súlyának egy részét áthelyezzük a könyökünkre és az alkarunkra. A váll-öv részét képezi a nyakunk is, így tehát a karfával csökkentjük a nyakon elhelyezkedő terhelést is. Általában a nívósabb és jó ár/érték aránnyal rendelkező várótermi székek és tárgyalószékek is karfával szereltek pont ezen okok miatt, sőt, forgószéket nagyjából nem is tudunk karfa nélkül vásárolni, mivel a karfák szinte kötelező elemei a kényelmes irodai székeknek.

 

Telekárpit VS. hálós háttámlájú tárgyalószék

Sokan keresnek egyre gyakrabban hálós háttámlájú forgószéket, irodai széket. Ez annak köszönhető, hogy a hálós koncepció rugalmasabb struktúrájának köszönhetően kellemesen veszi fel az alanyának a vonalait, így kényelmesebb érzetet nyújt. Sokan tartanak a hálós háttámlától félve, hogy az könnyen szakad. Nekünk egyébként eddig zéró panaszunk érkezett hálós termékeinkre, tehát valójában az esetleges szakadást a nem megfelelő használat okozhatja. A telekárpitos termékeknél viszont bővebb a választék, illetve magasabb árfekvésben a kényelemérzet szinte azonos.

 

A hálós tárgyalószékek mellett viszont a modern formavilág, illetve a "szellős" megjelenés is felhozható érvként. Így mi inkább azt javasoljuk, hogy telekárpit és háló tárgyalószék választásánál inkább a cég profiljába jobban illő stílust válasszák. A fotó szereplő tárgyalószékünk: Donatello.

 

4 lábú szék VS. szánkótalpas tárgyalószék

A szánkótalpas székek általában rugalmasabbak, így egy pici lengés tapasztalható meg használat közben. Hajlított csővázzal rendelkező székek, melyek a modern tárgyaló és étkező székek ismert szerkezete. Ennek előnyei, illetve hátrányai is vannak. A hátrányai azok, hogy bosszantó lehet, hogy valaki rendszeresen rugózgatásra használja a széket, ami egy megbeszélésen könnyen kizökkenthet, zavarhat bennünket. A szerkezetének köszönhetően számos modern formavilágot találunk a kategóriában, viszont a nívos megjelenésnek ára is van: kevésbé terhelhető (maximum 100-110k-ig javallott a használatuk).A szánkótalpas székeket általában elegánsabbnak titulálják a négylábú székekkel szemben, így ha a tárgyalószoba eleganciáját szeretnénk fokozni, akkor a szánkótalpas székekkel ezt könnyen megtehetjük. Mi külön kategóriákra bontottuk a szánkótalpas tárgyalószékeinket és a hagyományos tárgyalószékeinket.

Szánkótalpas Aria tárgyalószék

Rakásolható tárgyalószékek

A rakásolhatóság sok esetben fontos. Ez ugye főleg azokban az esetekben egy fontos kritérium, amikor változó mennyiségű személy vesz részt a megbeszéléseken, és sokszor kell kibővíteni a termet több tárgyalószékkel. Mivel tudjuk, hogy ez is sok-sok cégnek fontos kritérium, így mi összegyűjtöttük azokat a termékeinket egy külön kategóriába, amelyek rakásolhatóak. A rakásolhatóságnak is sajnos ára van: A székek szélesebbek, így kevesebb széket tudunk azonos területre helyezni, mintha nem ralásolható széket választanánk.


 

Adatok
Cikkszám
Lucia