TOP termékek

A - BR30 Jack forgószék és Irodaszék Karfa

A - BR30 Jack forgószék és Irodaszék Karfa
A - BR30 Jack forgószék és Irodaszék Karfa

A fix műanyag forgószék karfa a forgószék kialakításának fontos része, amely biztosítja a kényelmes ülést és a megfelelő testtartást munka közben. A karfa általában kemény műanyagból készül, és szilárdan rögzítve van a szék ülőfelületéhez.

A fix műanyag irodaszék karfa lehet egyenes vagy ívelt kialakítású, és általában kényelmes, puhított borítással van ellátva a kényelmes fogás és a hosszabb távú használat érdekében.

A karfák általában állítható magassággal rendelkeznek, hogy azokat az ülőmagassághoz és az egyén anatómiai jellemzőihez lehessen igazítani. A fix karfák általában nem állíthatók, de biztosítják a stabil és kényelmes támasztékot a karoknak és a kezeknek.

A fix műanyag irodaszék karfái egyszerűen felszerelhetők és eltávolíthatók, ami lehetővé teszi az ülőfelület tisztítását vagy a karfák cseréjét, ha szükséges.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
9 010 Ft (7 094 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Fix irodaszék karfa Termékjellemzők

– fix magasságú karfa irodai forgószékhez
– karfa magassága az ülés szintjétől: kb. 180 mm
– szélesség állítási tartomány: kb. 15 mm, oldalanként
– karfa top: 295 x 45 mm


 

Adatok
Cikkszám
antares_br30_jack