Eldöntötte hogy új irodabútort szeretne? Akkor ez lehet tökéletes megoldás Önnek !

Tóth Gábor - Vénusz Irodabútor webshop

Tóth Gábor
ügyvezető

A standard irodabútor és forgószék kínálatunk mellett számtalan olyan lehetőséget is ajánlunk, amivel segíteni tudunk Önnek a megfelelő munkakörnyezet kialakításában, a kényelmesen és jól használható irodájának megteremtésében. Legyen szó akár vezetői irodáról, számítógépes munkahelyről, vagy a tárgyalóról, recepcióról. De segíteni tudunk akkor is, ha egyedi irodabútor megoldásra van szüksége. Az irodabútorok mellet figyelmébe ajánljuk a munkavégzéshez szükséges irodai forgó és tárgyalószékeink gazdag kínálatát is. Ez azonban olyan széleskörű, hogy erre külön weboldalt houzunk létre, amit megtaláhat a www.szekruhaz.hu weboldalunkon. Így minden irodabútor mellé a megfelelő forgószéket tudjuk szállítani Önnek. 


A magyar Vénusz és Extend irodabútorok gyors, akár 2 hetes szállítással és összeszereléssel.

Annak aki irodája berendezésén gondolkodik, sok szempontot kell hogy figyelembe vegyen a megfelelő irodabútor kiválasztása előtt. Elemválaszték, színek, utánrendelési lehetőség, szállítási határidő... hogy csak a leggyakoribb kérdéseket említsem. A Vénusz Irodabútor Család tökéletes választ nyújtanak a felmerült kérdésekre: a széles elem és szín választéknak köszönhetően szinte bármilyen irodát, irodaberendezést ki lehet belőlük alakítani.

De jó szívvel ajánlom az új, Extend Irodabútor családunkat, melyek új formavilágot jelentenek a forgalmazott irodabútorok között. Természetesen mind a Vénusz irodabútorokról, mind az Extend irodabútorokról részletes információkat talál weboldalunkon, illetve a webáruházas részen pedig megismerheti ezeknak az irodabútoroknak a részletes elemválasztékát, méreteit, és természetesen az aktuális árakat is. Amennyiben sikerült megtalálnia a szükséges irodabútorokat, akkor azok szállításáról, helyszíni összeszereléséről akár kedvezményes árajánlatot is kérhet.

Vénusz irodabútorok - a közkedvelt magyar irodabútor család Extend irodabútorok - az új magyar irodabútor család
VÉNUSZ Irodabútor Család bemutatása >> EXTEND Irodabútor Család bemutatása >>

Egyéb irodabútorok

A standard, Vénusz irodabútor és Extend irodabútor kínálatunk mellet sok olyan bútort, kiegészítő elemet is kínálunk, ami szükséges lehet az irodai munkavégzéshez, vagy egy üzem, telephely bútorozásához. Így ajánljuk figyelmébe az alábbi termékcsoportokat is:

Fémbútorok >> Recepciós pultok >> Rendezvény asztalok >>
Állítható magasságú asztalok >> Kisméretű íróasztalok >> Használt irodabútorok >>

Irodai kiegészítők

Oldalainkon természetesen nem csak a Vénusz és az Extend irodabútorokat találja meg, hanem majdnem minden egyéb, az irodai munkavégzéshez szükséges kiegészítőket is talál. Így ajánlunk irodaszékeket, vezetői foteleket, és természetesen tárgyalószékeket is.

net-plaza.hu